Actueel

Complimenten van de Inspectie van het Onderwijs!

(25-11-2020)
Dit najaar heeft de Inspectie onderzoek gedaan op de locatie Oude Bossche Baan. Alle leerwegen van de locatie Oude Bossche Baan zijn als goed beoordeeld, het hoogst haalbare binnen het reguliere beoordelingskader van de Inspectie van het Onderwijs. Na het bezoek aan school zei de Inspectie:
“De school realiseert een veilig en sterk op de leerling gericht pedagogisch klimaat. Complimenten voor alle medewerkers en de schoolleiding!”
Wat de Inspectie vooral opviel is dat er zo goed wordt samengewerkt met leerlingen en met collega’s. Ze vertelden dat dit overal binnen de school terug te zien is. Dat is al een compliment op zich!
Verder oordelen ze dat het aanbod in het onderwijs gericht is op de toekomst en de loopbaan van de leerling. Er zijn veel keuzemogelijkheden. Ze vinden ook dat er veel ondersteuning mogelijk is om de leerlingen voor te bereiden op een goede start in het mbo. Overigens is het ook mogelijk om door te stromen naar havo.
De inspecteurs vertelden na het bezoek aan school dat ze een open cultuur ervaren met veel mogelijkheden voor de medewerkers om samen te werken en van elkaar te leren. Dit biedt een belangrijke basis om met elkaar het lesgeven nog verder te verbeteren.
Supertrots op deze beoordeling!
 
[terug]
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl