Actueel

Stedelijk College Oude Bossche Baan blij met techniek impuls

(02-07-2019)

Scholen in onze regio krijgen extra financiële middelen om techniekonderwijs op het vmbo verder te ontwikkelen. We zijn blij met deze extra impuls vanuit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Vanaf volgend schooljaar ontvangt onze locatie aan de Oude Bossche Baan de komende vier jaren ook extra financiële middelen om leerlingen nog beter te kunnen ondersteunen op het gebied van techniek.

Samen met Sint Lucas en het Vakcollege Eindhoven werken we aan een plan waarin we zorgen dat we maximaal gebruik kunnen maken van de financiële middelen. Hierbij trekken we natuurlijk samen op met het bedrijfsleven. We kijken uit naar mooie (samenwerk)projecten. “Het is zeker dat deze impuls ons onderwijsprogramma zal verrijken”, aldus locatiedirecteur Willy Evers. “De leerlingencompetenties wereldburgerschap, creativiteit en ondernemendheid kunnen nog meer tot bloei komen in de wereld van morgen. Waar we samen het succes maken voor onze regio. Voor Nederland. Voor de wereld!”

Lees het artikel Miloen voor techniekonderwijs in Zuidoost Brabant via ED.nl: https://www.ed.nl/…/18-miljoen-voor-techniekonderwijs-in-z…/

 
[terug]
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl